Vår visjon

Vi ønsker å være en behandlingsklinikk som gir pasienten trygghet. Trygghet fra første kontakt til siste besøk etter at behandlingen er avsluttet. Trygghet på at man blir tatt godt vare på og fulgt godt opp underveis og en trygghet på at man vet hva man skal gjøre videre når man ikke har behov for videre behandling. Det føler vi at vi får til ved å ha behandlere med lang erfaring, høy faglig kompetanse, som er oppdaterte på siste forskning og med en genuin nysgjerrighet for faget. I tillegg så har vi sekretærer som tar godt imot våre pasienter hjelper de med det de måtte lure på eller ha behov for.

Vår filosofi

Kroppen vår er komplisert men samtidig enkel. Årsak er ikke alltid på samme sted som symptomene kommer ifra. Å vite og kjenne til hvordan kroppens bevegelsesapparat henger sammen, og hvordan forskjellige komponenter og områder påvirker hverandre, kan man forstå hvordan symptomer oppstår og hvordan man best kan få dem bort. Vi ønsker aldri å ta lett på en pasients plage. Det kan være mange forskjellige årsaker til hvorfor denne har oppstått og ved å undersøke godt så kan man finne hva som er årsaken til hver enkelt plage og gi hver pasient best mulig behandling og best mulig resultat. Vi streber etter å alltid se enhver plage som en ny plage og undersøke den deretter, slik at forrige plage ikke nødvendigvis betyr noe for hvordan neste plage blir behandlet. Enhver pasient og plage er unik og skal følges opp deretter.

Tverrfaglig styrke

Vi er stolte over å være en klinikk med høyt tverrfaglig samarbeid. Ved å jobbe tett tverrfaglig kan vi gi best mulig behandling på tvers av profesjonene. Vi er opptatt av at vi hele tiden diskuterer hva som er best behandling for de forskjellige plagene vi møter i vår hverdag og bruker hverandres erfaring i oppfølgingen av våre pasienter. Behandlingen en behandler gir er ikke alltid best mulig alternativ for enhver plage og dersom vi ser at en annen behandling hos noen andre vil kunne være bedre så anbefaler vi alltid å bytte til annen behandler. Slik kan du som pasient føle deg trygg på at vi alltid søker hva som er riktigst behandling for akkurat deg.

-Sammen om din helse-

Høy kvalitet

Ingenting er tilfeldig. Gode resultater oppnås gjennom nysgjerrighet sammen med høy faglig kompetanse og erfaring.

Pasienten i fokus

Hver pasient er unik og årsakene til en plage kan være forskjellig fra pasient til pasient. Dette vet vi og fokuserer på i vår oppfølging av våre pasienter.

Serviceorienterte

Du som pasient skal få en enkelst mulig reise. Våre behandlere og ikke minst sekretærer står parate til å hjelpe deg på best mulig måte.

image-divider

Våre ansatte

Sediqa Mir

Sediqa Mir

Psykolog

Sediqa er en dyktig psykolog med erfaring innen flere retninger. Hun bruker forskjellige metoder i sin tilnærmning, deriblant både ISTDP og DBT.

Marwa Samer

Marwa Samer

Samtaleterapeut

Marwa har lang erfaring innen kognitiv behandlingsterapi for bl.a. angst, depresjon, konfliktsløsning, rusproblematikk og endring av tankemønster eller atferd.

Eline Drissen

Eline Drissen

Fysioterapeut

Eline har arbeidet som fysioterapeut i både Nederland og Norge. Har også videreutdannelse innen idrettsfysioterapi og bred kompetanse på idrettskader.

Lisa Nymo Kjelland

Lisa Nymo Kjelland

Kiropraktor

Lisa har bygget seg opp erfaring fra flere klinikker i Norge som har gitt henne en høy faglig kompetanse. Bruker også muskelarbeid i sin tilnærming.

Christian Nordgård

Christian Nordgård

Kiropraktor

Christian har lang erfaring på et bredt spekter av plager, fra løpere og triathlonutøvere til spedbarn. Har over 15 års erfaring i faget.

Alina Helik

Alina Helik

Psykolog og psykoterapeut

Alina er psykolg med videreutdannelse som psykoterapeut. Lang erfaring som psykolog i både Polen og nå flere år i Norge.

Erland Thorsen

Erland Thorsen

Psykologspesialist

Erland er klinisk psykolog med erfaring fra psykologisk arbeid med barn, ungdom og voksne. Samt parterapi. 40 års erfaring som psykolog.

Christian Ashdown

Christian Ashdown

Akupunktør

Christian Ashdown har over 30 års erfaring innen akupunktur og bruker både vestlig og kinesisk tilnærming i sin behandling.

Kristen A. Hardang

Kristen A. Hardang

Kiropraktor

Kristen har opparbeidet seg erfaring fra både England og Norge. I sin behandling bruker han også mye muskelbehandling for å bli kvitt pasienters plager.

Amir Smailbegovic

Amir Smailbegovic

Personlig trener

Amir har lang og bred erfaring som personlig trener. Bruker egenvekt så vel som apparater som treningsform. Har også videreutdannelse innen ernæring.

Thorhild Juvasstøl

Thorhild Juvasstøl

Massør

Thorhild har vært engasjert som massør ved forskjellige klinikker over mange år og har etterhvert fått lang erfaring innenfor velvære og klassisk massasje.

Gosia Stankiewicz

Gosia Stankiewicz

Fysioterapeut

Gosia har lang erfaring fra både privat og kommunal fysioterapi. Behandlingen innebærer både øvelser, trening og behandling på benk for best effekt.

Kirsten Strand

Kirsten Strand

Sekretær

Kirsten er vår sekretær som har kontroll på alt det administrative. Hun ønsker alle hjertelig velkommen, tar deg vel imot og vil hjelpe deg med det du måtte lure på.

Aud Steinsland

Aud Steinsland

Sekretær

Aud er vår deltidsansatte sekretær. I flere år har hun tatt godt vare på oss såvel som alle som kommer inn til oss og sørget for at du som pasient blir godt ivaretatt.