Vår visjon

Vi ønsker å være en behandlingsklinikk som gir pasienten trygghet. Trygghet fra første kontakt til siste besøk etter at behandlingen er avsluttet. Trygghet på at man blir tatt godt vare på og fulgt godt opp underveis og en trygghet på at man vet hva man skal gjøre videre når man ikke har behov for videre behandling. Det føler vi at vi får til ved å ha behandlere med lang erfaring, høy faglig kompetanse, som er oppdaterte på siste forskning og med en genuin nysgjerrighet for faget. I tillegg så har vi sekretærer som tar godt imot våre pasienter hjelper de med det de måtte lure på eller ha behov for.

Vår filosofi

Kroppen vår er komplisert men samtidig enkel. Årsak er ikke alltid på samme sted som symptomene kommer ifra. Å vite og kjenne til hvordan kroppens bevegelsesapparat henger sammen, og hvordan forskjellige komponenter og områder påvirker hverandre, kan man forstå hvordan symptomer oppstår og hvordan man best kan få dem bort. Vi ønsker aldri å ta lett på en pasients plage. Det kan være mange forskjellige årsaker til hvorfor denne har oppstått og ved å undersøke godt så kan man finne hva som er årsaken til hver enkelt plage og gi hver pasient best mulig behandling og best mulig resultat. Vi streber etter å alltid se enhver plage som en ny plage og undersøke den deretter, slik at forrige plage ikke nødvendigvis betyr noe for hvordan neste plage blir behandlet. Enhver pasient og plage er unik og skal følges opp deretter.

Tverrfaglig styrke

Vi er stolte over å være en klinikk med høyt tverrfaglig samarbeid. Ved å jobbe tett tverrfaglig kan vi gi best mulig behandling på tvers av profesjonene. Vi er opptatt av at vi hele tiden diskuterer hva som er best behandling for de forskjellige plagene vi møter i vår hverdag og bruker hverandres erfaring i oppfølgingen av våre pasienter. Behandlingen en behandler gir er ikke alltid best mulig alternativ for enhver plage og dersom vi ser at en annen behandling hos noen andre vil kunne være bedre så anbefaler vi alltid å bytte til annen behandler. Slik kan du som pasient føle deg trygg på at vi alltid søker hva som er riktigst behandling for akkurat deg.

-Sammen om din helse-

Høy kvalitet

Ingenting er tilfeldig. Gode resultater oppnås gjennom nysgjerrighet sammen med høy faglig kompetanse og erfaring.

Pasienten i fokus

Hver pasient er unik og årsakene til en plage kan være forskjellig fra pasient til pasient. Dette vet vi og fokuserer på i vår oppfølging av våre pasienter.

Serviceorienterte

Du som pasient skal få en enkelst mulig reise. Våre behandlere og ikke minst sekretærer står parate til å hjelpe deg på best mulig måte.

image-divider

Våre ansatte

Christian Nordgård

Christian Nordgård

Kiropraktor

Utdannet ved Anglo European College of Chiropractic i 2006. Har opparbeidet seg en lang erfaring på et bredt spekter av plager, fra løpere og triathlonutøvere til spedbarn.

Kristen A. Hardang

Kristen A. Hardang

Kiropraktor

Utdannet ved University of South Wales i 2018. Jobber flere års erfaring fra praksis i England.

Reidun Margrethe Gulbrandsen

Reidun Margrethe Gulbrandsen

Akupunktør

Utdannet ved Norges Helsehøyskole . Reidun har flere års erfaring som akupunktør i Oslo før hun har vendt hjem til Sørlandet. Hun har bred erfaring innen akupunktur.

Mari Lehre Løvberg

Mari Lehre Løvberg

Kiropraktor

Utdannet ved Anglo European College of Chiropractic i England. Høy faglig kompetanse på muskel- og leddplager og behandling av skader.

Gosia Stankiewicz

Gosia Stankiewicz

Fysioterapeut

Malgorzata Stankiewicz (Gosia) er vår nye fysioterapeut. Hun er Polsk og utdannet ved det humanistiske og økonomiske Universitet, Polen. Hun har lang erfaring fra privat og kommunal fysioterapi.

Thorhild Juvasstøl

Thorhild Juvasstøl

Massør

Thorhild har vært engasjert som massør ved forskjellige klinikker over mange år og har bygget lang erfaring innenfor velvære og klassisk massasje.

Kirsten Strand

Kirsten Strand

Sekretær

Vår faste sekretær over seks år som ønsker alle hjertelig velkommen, tar deg vel imot og vil hjelpe deg med det du måtte lure på.

Aud Steinsland

Aud Steinsland

Sekretær

Deltidsansatt sekretær over et par år som tar godt vare på alle som kommer inn til oss og som sørger for at du som pasient blir godt ivaretatt.

Eline Drissen

Eline Drissen

Fysioterapeut

Utdannet ved University of Applied Sciences Arnhem & Nijmegen. Videreutdannelse innen idrettsfysioterapi og bred kompetanse på idrettskader.

Alina Helik

Alina Helik

Psykolog og psykoterapeut

Utdannet ved Jaggiellonian Universitet i Polen. Videreutdannelse som psykoterapeut ved psykodynamisk psykoterapiskole i Krakow. Lang erfaring fra både Polen og Norge.

Amir Smailbegovic

Amir Smailbegovic

Personlig trener

Utdannet trener fra UiA med lang og bred erfaring som personlig trener. Bruker egenvekt så vel som apparater som treningsform. Har også videreutdannelse innen ernæring.