Sentrumklinikken er en moderne tverrfaglig behandlingsklinikk med kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør. Klinikken ligger sentralt i Kristiansand med enkel adkomst fra øst eller vest og med stor parkeringsplass vis a vis klinikken.


Fokuset vårt er høy faglig kompetanse i profesjonelle omgivelser og kommunikasjon på tvers av fagområdene. Pasienter skal ikke trenge å vente på å bli undersøkt og behandlet. Ved akutt behov får man time på dagen.

 

 

Ansatte:


Kirsten Strand 

Helsesekretær og resepsjonist.


Christian Nordgård

Kiropraktor

Kiropraktor Christian Nordgård er medlem i norsk kiropraktorforening. Utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Han er tilknyttet Kristiansand løpeklubb og Kristiansand triathlonklubbs medisinske team og har opparbeidet seg bred erfaring med løpe- og andre idrettsskader. Han var i en lengre periode skribent for Fædrelandsvennen Go Helg, helsespalte. 

Christian har behandlingsavtale med Falck forsikring (Tryg, Protector, Gjensidige), Nordic forsikring (IF) og Storebrand forsikring.


Birgitta Baardsen
 
Fysioterapeut

Fysioterapeut Birgitta Baardsen er medlem i norsk fysioterapeutforbund. Hun er utdannet ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har opparbeidet seg bred erfaring innen fysikalsk behandling etter å ha vært tilknyttet flere avdelinger på Oslo universitetssykehus og Vestre Viken HF i Ringerike. Birgitta har blant annet tatt etterutdanning innen idrettsmedisin, treningslære og skulderplager og har opparbeidet seg en bredere erfaring innen slike problemstillinger.

Birgitta har behandlingsavtale med Falck forsikring (Tryg, Protector, Gjensidige), Nordic forsikring (IF) og Storebrand forsikring.


Steffen Eriksen 

Akupunktør

Akupunktør Steffen Eriksen er medlem av Akupunkturforeningen. Utdannet ved Norges Helsehøyskole Institutt for Akupunktur. Han har i tillegg til sine studier i Norge også hospitert ved et anerkjent sykehus for tradisjonell kinesisk medisin i Nanjing, Kina.

Steffen har behandlingsavtale med Tryg forsikring.


Tor Jan Husebø
Kiropraktor

Kiropraktor Husebø er utdannet ved University of South Wales, UK. Han har praktisert ved flere klinikker på Sørlandet og har opparbeidet seg en bred erfaring fra flere klinikker.

Tor Jan har behandlingsavtale med Falck forsikring (Tryg, Protector, Gjensidige), Nordic forsikring (IF) og Storebrand forsikring.


Thorhild Juvasstøl
Massør

Thorhild er massør og har i flere år arbeidet som massør ved egen private praksis såvel som i kommunen. Thorhild har både god kompetanse som velvære-massør og som idrettsmassør hvor behovet for dypere vevsbehandling er nødvendig. Hun har også fått god erfaring i tverrfaglig samarbeid med de andre behandlerene i klinikken.


Priser 2018:


Kiropraktor
:

1ste gangs konsultasjon 570 kr                                             Student: 470 kr
Påfølgende behandling   400 kr                                             Student: 400 kr

Kiropraktorvakt:       + 200 kr utover vanlige takster.

Utvidet time                + 100 / 200 kr
Attest/erklæring              100 / 200 kr

*det er trygderefusjon på kiropraktorbehandling

Fysioterapeut:

1ste gangs konsultasjon 555 kr                                            Student: 465 kr
Påfølgende behandling   375 kr                                            Student: 310 kr

Utvidet undersøkelse og/eller behandling + 100/200 kr
Attest/treningsprogram                              100 / 200 kr

Akupunktør:

1ste gangs konsultasjon 610 kr                                           Student: 550 kr
Påfølgende behandling 420 kr                                             Student: 300 kr

Utvidet undersøkelse og/eller behandling + 100/200 kr

Trykkbølgebehandling:

Behandling   550 kr                                                           Student: 450 kr

Massør:

Massasje 30 minutt 410 kr                                                Student: 310 kr
Massasje 45 minutt 610 kr
Massasje 60 minutt 760 kr


Ispose flerbruks 100 kr
Ispose engangs   20 kr

Fakturabegyr      39 kr

ANSATTE

ÅPNINGSTIDER

Mandag - Fredag:                      08.00 - 16.00

 

Lørdag - Søndag:    Kiropraktorvakt

 

Helligdager:             Kiropraktorvakt

KIROPRAKTORVAKT

For akutt behandling

 

Utenom åpningstid

 

Ring 38 09 55 33

 

KROPP OG HELSE

Kiropraktikk i

Fædrelandsvennen

 

Lørdagsbilaget til Fædrelandsvennen, Go Helg, har satt sammen et panel med fire fagprofesjoner innenfor helse. Det består i fastlege, kiropraktor, ernæringsekspert og personlig trener. Hver uke kommer en ny artikkel om et aktuelt tema knyttet til helse.

 

Christian Nordgård er kiropraktor ved Sentrumklinikken og også kiropraktor i Go Helgs helsepanel. Han skriver helsesartikler knyttet til sitt fagområde og hver fjerde lørdag kan man lese artikler i Go Helg om forskjellige temaer knyttet til kroppens bevegelsesapparat. 

 

 

Avisartiklene er lagt ut i sin helhet på vår hjemmeside og du kan lese dem ved å

  

 

trykke her! 

 

RYGGSKOLE

 

Det er viktig å ta vare på kroppen. Men det finnes mange myter og feiloppfatninger om hva som er sunt og hva som ikke er sunt for kroppen. Vi mener at flere ville hatt bedre helse om de visste mer om kroppens funksjon og begrensinger. Derfor har vi ryggskole annenhver uke for de som ønsker å lære mer om hvordan kroppen fungerer.

Pasienter ved klinikken og andre er hjertelig velkomne til å delta.

Du har bare en kropp og den skal holde livet ut. Jo mer du vet om hvordan din kropp fungerer, jo bedre står du rustet til å ta vare på den.


Ta kontakt på tlf.   38 09 55 33 

 

BEDRIFTSAVTALE

 

Sykefravær skaper store utfordringer for bedrifter, både økonomisk og strategisk. Plager i ledd, muskel og nervesystemet står for langt over halvparten av alle sykemeldinger i norge i året.

 

Ved Sentrumklinikken forsøker vi å behandle fremfor å sykemelde. Rask tilgang på behandling fører ofte til at arbeidstakere kan unngå sykemelding. De fleste plager kan behandles samtidig som pasienten er i delvis eller fullt arbeid.

 

En bedriftsavtale gir rask tilgang på behandling, behandling på arbeidsplassen og arbeidsstasjonstilpasninger. Vi skreddersyr en løsning som passer din bedrift. Ønsker du en bedriftsavtale for din bedrift?

 

Ta kontakt på tlf.   38 09 55 33