Kiropraktorvakt

 

 

 

 

Sentrumklinikken har telefonvakt i helger og på helligdager og kan ta imot pasienter utenom åpningstidene.

 

 

Akutt smerte eller skade kan oppstå på ugunstige tidspunkt, som helger og helligdager. For å bistå pasienter utenom åpningstider best mulig har Sentrumklinikken telefonvakt. Ved akutt behov på disse dagene kan man ta kontakt på telefonvakten og så vil vi etter beste evne finne et tidspunkt for behandling på klinikken. Dette gjelder for gamle såvel som nye pasienter.

 

 

Telefontiden er fra 11.00 til 14.00. Dersom vi ikke svarer er vi opptatt med pasient eller annet, men vil forsøke å ringe opp igjen så fort vi er ledige. Man kan også forsøke igjen senere. Noen helger og helligdager vil vi ikke ha mulighet til å bistå, grunnet sykdom eller annet. Det er et tillegg på 200 kr i pris ved behandling i helger og helligdager.

 

 

 

For time på dagen ring 38 09 55 33 

 

På vanlige arbeidsdager ønsker vi også å kunne tilby time på dagen for pasienter som har behov for konsultasjon og behandling umiddelbart. Om du har et ønske om å komme inn på dagen, eller så raskt som mulig, gi beskjed om dette når du bestiller time.

 

ÅPNINGSTIDER

Mandag - Fredag:                      08.00 - 16.00

 

Lørdag - Søndag:    Kiropraktorvakt

 

Helligdager:             Kiropraktorvakt

 

KROPP OG HELSE

Kiropraktikk i

Fædrelandsvennen

 

Lørdagsbilaget til Fædrelandsvennen, Go Helg, har satt sammen et panel med fire fagprofesjoner innenfor helse. Det består i fastlege, kiropraktor, ernæringsekspert og personlig trener. Hver uke kommer en ny artikkel om et aktuelt tema knyttet til helse.

 

Christian Nordgård er kiropraktor ved Sentrumklinikken og også kiropraktor i Go Helgs helsepanel. Han skriver helsesartikler knyttet til sitt fagområde og hver fjerde lørdag kan man lese artikler i Go Helg om forskjellige temaer knyttet til kroppens bevegelsesapparat. 

 

 

Avisartiklene er lagt ut i sin helhet på vår hjemmeside og du kan lese dem ved å

  

 

trykke her! 

 

RYGGSKOLE

 

Det er viktig å ta vare på kroppen. Men det finnes mange myter og feiloppfatninger om hva som er sunt og hva som ikke er sunt for kroppen. Vi mener at flere ville hatt bedre helse om de visste mer om kroppens funksjon og begrensinger. Derfor har vi ryggskole annenhver uke for de som ønsker å lære mer om hvordan kroppen fungerer.

Pasienter ved klinikken og andre er hjertelig velkomne til å delta.

Du har bare en kropp og den skal holde livet ut. Jo mer du vet om hvordan din kropp fungerer, jo bedre står du rustet til å ta vare på den.


Ta kontakt på tlf.   38 09 55 33 

 

BEDRIFTSAVTALE

 

Sykefravær skaper store utfordringer for bedrifter, både økonomisk og strategisk. Plager i ledd, muskel og nervesystemet står for langt over halvparten av alle sykemeldinger i norge i året.

 

Ved Sentrumklinikken forsøker vi å behandle fremfor å sykemelde. Rask tilgang på behandling fører ofte til at arbeidstakere kan unngå sykemelding. De fleste plager kan behandles samtidig som pasienten er i delvis eller fullt arbeid.

 

En bedriftsavtale gir rask tilgang på behandling, behandling på arbeidsplassen og arbeidsstasjonstilpasninger. Vi skreddersyr en løsning som passer din bedrift. Ønsker du en bedriftsavtale for din bedrift?

 

Ta kontakt på tlf.   38 09 55 33