Personlig trener

Amir Smailbegovic er personlig trener og hovedansvarlig for trening ved Sentrumklinikken. Han har trenerutdannelse ved UIA og har i tillegg tatt ernæringsutdanning denne høsten. Han har mange års erfaring innen trening og veiledning, både innendørs og utendørs, en til en og i grupper. Han bruker både egenvekt, strikker og funksjonell trening så vel som apparater og vekter i sin tilnærming. Amir har et mildt og positivt vesen som gir en god kombinasjon av trygghet og energi til å få ut det beste av treningen.

Ønsker du hjelp til å bli sterkere, få bedre kondisjon, trene til et mål du har satt deg, få bedre helse gjennom trening og ernæring eller bli kvitt smerter eller plager i kroppen, så kan man sammen med vår personlige trener få hjelp. Man kan benytte seg av enkelttimer ved behov eller kjøpe et sett med timer for en oppfølging over tid. Vi tilbyr også halvtimer. Da varmer man opp på egenhånd, og trener en stund på egenhånd, så kommer personlig trener inn siste halvtimen for å hjelpe med teknikk, øke kvaliteten på økta eller hjelpe deg med å ta ut det siste.

Progresjon er et nøkkelord innen trening, og kroppen trenger gradvis økende utfordringer for å bli sterkere og tåle mer. Dette hjelper vi deg med slik at treningen gir så god effekt som mulig i takt med de ønskene du har.

Ved Sentrumklinikken behøver man ikke være medlem for å benytte seg av personlig trener. Man kan kjøpe timer og trene her med personlig trener, og så ta denne kunnskapen og treningsprogrammet med seg og trene videre andre steder der du ønsker. Man kan kjøpe PT timer hos oss uavhengig av å ha medlemsskap hos oss. Da betaler man kun for timen med personlig trener.  Man kan også opprette et medlemsskap i vår treningssal dersom man ønsker å trene på egenhånd, enten i kombinasjon med personlig trener, eller kun på egenhånd uten PT-timer. Valget er ditt og vi finner den løsningen som du syns er best.

Priser

En enkelttime PT koster 790 kroner. Dette er en til en oppfølging

En halvtime PT koster 400 kroner. Dette er også en til en oppfølging

5 klipp koster 750 kr per time, totalt 7500 kr (spar 400 kr).

10 klipp koster 710 kr per time, totalt 7100 kr (spar 800 kr).

Man kan også ha gruppetimer med 2 eller flere. Kontakt oss så vil Amir informere om mulighetene vi har for dette.