TEKST

TEKST

TEKST

Personlig trening

Har du lyst til å begynne å trene, få en sterkere og sunnere kropp, og overskudd i hverdagen? På Sentrumklinikken Trening har vi personlig trener som skreddersyr treningstimer, gruppetimer, treningsplan og gir kostholdsveiledning utifra de behov hver enkelt har.

Trening i arbeidstiden

Ønsker du å trene i arbeidstiden? Vår personlige trener har utviklet en treningsøkt spesifikt rettet mot de som ønsker en kort treningsøkt som passer i arbeidstiden. På 30 minutter sørger vi for at du får varmet opp, trent godt og tøyd lett ut etterpå. Det er tilgang på dusj slik at du er klar for resten av dagen etterpå.

Det er også mulig å ha personlig en til en oppfølging, få kostholdsveiledning eller trene sammen i en gruppe med personlig trener.

Amir Smailbegovic - vår personlige trener

Amir er personlig trener og hovedansvarlig for trening ved Sentrumklinikken. Han har trenerutdannelse ved UIA og har i tillegg tatt ernæringsutdanning denne høsten. Han har mange års erfaring innen trening og veiledning, både innendørs og utendørs, en til en og i grupper. Han bruker både egenvekt, strikker og funksjonell trening så vel som apparater og vekter i sin tilnærming. Amir har et mildt og positivt vesen som gir en god kombinasjon av trygghet og energi til å få ut det beste av treningen.

Progresjon er et nøkkelord innen trening, og kroppen trenger gradvis økende utfordringer for å bli sterkere og tåle mer. Dette hjelper vi deg med slik at treningen gir så god effekt som mulig i takt med de ønskene du har.

Ved Sentrumklinikken behøver man ikke være medlem for å benytte seg av personlig trener. Man kan kjøpe timer og trene her med personlig trener, og så ta denne kunnskapen og treningsprogrammet med seg og trene videre andre steder der du ønsker. Man kan kjøpe PT timer hos oss uavhengig av å ha medlemsskap hos oss. Da betaler man kun for timen med personlig trener. Man kan også opprette et medlemsskap i vår treningssal dersom man ønsker å trene på egenhånd, enten i kombinasjon med personlig trener, eller kun på egenhånd uten PT-timer. Valget er ditt og vi finner den løsningen som du syns er best.

Priser

Trening i arbeidstiden: ta kontakt for pris, avhenger av hvor mange

En enkelttime PT koster 790 kroner. Dette er en til en oppfølging

En halvtime PT koster 400 kroner. Dette er også en til en oppfølging

5 klipp koster 750 kr per time, totalt 7500 kr (spar 400 kr).

10 klipp koster 710 kr per time, totalt 7100 kr (spar 800 kr).

Man kan også ha gruppetimer med 2 eller flere. Kontakt oss så vil Amir informere om mulighetene vi har for dette.